Want your
own Fotopage?








 
~Lady..Lovely Kitchen~

By: cendawan liar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-Sep-2008 21:41 Email | Share | Bookmark
~ Loteng ~

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bila beli rumah kat Aman 2...family hall kat tingkat atas tu tinggii sangat..so cadang ngan hubby nak wat loteng....nanti senang skit nak sapu sawang...

So..cari punya cari..ada yang bagi quotation 13k,12k,8k.so mula2 cadangnya nak amik indon yang 8k nilah..dia dah start wat keje dah..wat table top n pecah tingkap jadikan sliding door,,,
tapi mmg tak puas hati dengan dia sbb dah masuk 3 minggu pintu sliding pun belum pasang lagi..
Indon ni banyak sangat amik projek kot,,jadi dia datang umah kita kejap2 je...
Since tak puas hati..on the spot berentikan dia..
Then jumpa indon lain plak..dia nak upah 1500 utk wat loteng..mula2 cadang nak wat tangga besi bulat..pas tu tak jadi..so dia mintak lagi 200 utk wat tangga kayu..
So..oklah..Wa ngan hubby gi survey kayu kat kedai 2nd hand..tengok2 kayu ok gaklah...
Beli kayu 2nd hand...then upah dia buat..jauh lebih murahhh......Dalam masa seminggu bagi dia keje..dah nak siap dah...cuma tinggal nak final touch jer..Minggu ni siaplah....yahooooooo..........!!!!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net